We werken samen met Nummereen Kinderopvang. Nummereen is een ervaren kinderopvangorganisatie met locaties in De Kempen en Veldhoven. Op onze locatie in Huysackers verzorgt Nummereen opvang voor kinderen van nul t/m twaalf jaar (dagopvang en bso).

Samenwerking De Brembocht en Nummereen

Nummereen Nummereen

Veldvest is een samenwerking aangegaan met Nummereen. Dit betekent voor de ouders van De Brembocht | Huysackers dat, wanneer u gebruik wenst te maken van dagopvang, BSO of hierover vragen heeft, u zelf contact kunt opnemen met Nummereen. Zij stellen zich hieronder aan u voor.

Kindcentrum in Huysackers (Zilverackers)

Nummereen Clup Zilverackers Nummereen Clup Zilverackers

In januari 2021 opende het nieuwe kindcentrum in Huysackers (Zilverackers) zijn deuren. Nummereen verzorgt hier opvang verzorgen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Op www.nummereen.com lees je meer over ons.

We hebben prachtige ruimten tot onze beschikking! We zijn gestart met één groep dagopvang (0-4 jaar) en hebben ruimte voor meerdere groepen met kinderen in de basisschoolleeftijd.

Nummereen zilverackers BSO
Nummereen zilverackers dagopvang speelhoek

Aanmelden dagopvang en BSO

Aanmelden is mogelijk via ons inschrijfformulier: www.nummereen.com/inschrijven. Wil je een rondleiding of heb je vragen over onze werkwijze, de mogelijkheden en tarieven? Laat het gerust weten dan plannen we een belafspraak in zodat we in alle rust kennis kunnen maken en je vragen kunnen beantwoorden. Natuurlijk kun je je vragen ook mailen: info@nummereen.com.

Dagopvang (0 tot 4 jaar)
Nummereen ZIlverackers
logo logo