We werken samen met Nummereen Kinderopvang. Nummereen is een ervaren kinderopvangorganisatie met locaties in De Kempen en Veldhoven. Op onze locatie in Huysackers verzorgt Nummereen vanaf 4 januari 2021 opvang voor kinderen van nul t/m twaalf jaar (dagopvang en bso).

Samenwerking De Brembocht en Nummereen

Kindcentrum in Huysackers Kindcentrum in Huysackers

Veldvest is een samenwerking aangegaan met Nummereen. Dit betekent voor de ouders van De Brembocht | Huysackers dat, wanneer u gebruik wenst te maken van dagopvang, BSO of hierover vragen heeft, u zelf contact kunt opnemen met Nummereen. Zij stellen zich hieronder aan u voor.

Kindcentrum in Huysackers

Nummereen Club Nummereen Club

Op maandag 4 januari opent het nieuwe kindcentrum in Huysackers zijn deuren. Nummereen gaat hier opvang verzorgen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. In april stelden we ons via deze nieuwsbrief al aan je voor. Ben je dat vergeten? Op www.nummereen.com lees je meer over ons. In Huysackers gaan we samen met De Brembocht en ook Dick Bruna onze intrek nemen in de tijdelijke huisvesting. De tekeningen zijn veelbelovend; we hebben prachtige ruimten tot onze beschikking! We starten vooralsnog met één groep dagopvang (0-4 jaar) en hebben ruimte voor meerdere groepen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Op dit moment zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor onze start in Huysackers, we kijken ernaar uit om hier te gaan beginnen!  www.nummereen.com/start-huysackers/

Aanmelden Kindcentrum Huysackers

Aanmelden is inmiddels mogelijk via ons inschrijfformulier: www.nummereen.com/inschrijven. Een rondleiding kunnen we je op dit moment nog niet geven natuurlijk, maar als je vragen hebt leggen we je graag meer uit over onze werkwijze, de mogelijkheden en tarieven. Laat het gerust weten dan plannen we een belafspraak in zodat we in alle rust kennis kunnen maken en je vragen kunnen beantwoorden. Natuurlijk kun je je vragen ook mailen: info@nummereen.com.

Dagopvang (0 tot 4 jaar)
Nummereen Nummereen