Vrijdag 25 november 2022

Peuterkijkochtend De Brembocht | Huysackers 16 december 9.00u-10.30u

Basisschool De Brembocht organiseert een peuterkijkmoment samen met Nummereen Kinderopvang

Ben jij je aan het oriënteren op een basisschool voor je kind of wil je vrijblijvend kennismaken met de school in de wijk Huysackers? Kom dan naar de kijkochtend op vrijdag 16 december van 09:00-10:30.

Peuterkijkmoment De Brembocht | Huysackers Peuterkijkmoment De Brembocht | Huysackers

We starten de ochtend met een actief programma in onze gymzaal. Belangrijk dus om kleding te dragen waar je goed in kunt bewegen en als je gymschoenen hebt is het fijn als je deze mee kunt nemen. Wij zorgen voor verschillende activiteiten waarbij de kinderen spelenderwijs kennis kunnen maken met de leerkrachten en onze school.

Na de beweegactiviteit is het tijd om de rest van de school te bekijken. De kinderen mogen lekker komen spelen in de klas en er is een écht fruitmoment, zodat jullie al een beetje kunnen proeven hoe dit er straks aan toe gaat. Tijdens het spelen vertellen jullie graag alles over onze school. Waar we voor staan, wat we belangrijk vinden en wat we willen bereiken met onze leerlingen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Zo krijgen jullie een goed beeld van onze school en de leerkrachten.

Tijdens deze ochtend is het mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk aanmeldingsgesprek. Wij vinden het namelijk fijn om jullie te leren kennen en om in een vroeg stadium zicht krijgen op het aantal nieuwe kinderen op onze school. Hierdoor kunnen wij anticiperen op de leerlingaantallen bij de formatie van de groepen in het nieuwe schooljaar en de komende jaren.

We organiseren deze ochtend in samenwerking met onze kindpartner Nummereen Kinderopvang. Nummereen Kinderopvang biedt naast het peuterprogramma ook dagopvang en buitenschoolse opvang (bso) aan. De ruimtes van Nummereen liggen dicht bij de kleutergroepen van onze school. De kinderen en leerkrachten ontmoeten elkaar voorafgaand aan de overstap. Op deze manier zorgen we voor een doorgaande lijn naar de basisschool en een fijne overgang voor het kind.

We vinden het fijn om te weten hoeveel kinderen er meedoen met de beweegactiviteit. We vragen je daarom om je vooraf aan te melden via brembocht@veldvest.nl. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om op een ander tijdstip een kennismakingsgesprek en rondleiding aan te vragen. Dit kun je doen door een email te sturen naar brembocht@veldvest.nl of via de button ‘aanmelden’ op onze website www.brembocht.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Graag tot dan!