Vrijdag 30 oktober 2020

Kinderopvang in Huysackers

Op maandag 4 januari opent het nieuwe kindcentrum in Huysackers zijn deuren. Nummereen gaat hier opvang verzorgen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

We werken samen met Nummereen Kinderopvang. Nummereen is een ervaren kinderopvangorganisatie met locaties in De Kempen en Veldhoven. Op onze locatie in Huysackers verzorgt Nummereen vanaf 4 januari 2021 opvang voor kinderen van nul t/m twaalf jaar (dagopvang en bso). Meer informatie vind je op www.nummereen.com. Ook inschrijven is via de website mogelijk.

Samenwerking De Brembocht en Nummereen

Kindcentrum van 0 t/m 12 jaar

Dagopvang (0-4 jaar) Dagopvang (0-4 jaar)

In Huysackers gaat Nummereen starten vanaf 4 januari 2021. De tekeningen zijn veelbelovend; ze hebben prachtige ruimten tot hun beschikking! Ze starten vooralsnog met één groep dagopvang (0-4 jaar) en we hebben ruimte voor meerdere groepen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Op dit moment zijn ze volop bezig met de voorbereidingen voor de start in Huysackers.

www.nummereen.com/start-huysackers/

Dagopvang (0 - 4 jaar) Dagopvang (0 - 4 jaar)

Aanmelden bij Nummereen is inmiddels mogelijk via het inschrijfformulier: www.nummereen.com/inschrijven.

Een rondleiding kunnen ze je op dit moment nog niet geven natuurlijk. Bij vragen over de werkwijze, de mogelijkheden en de tarieven kunt u contact opnemen met Nummereen. U kunt uw vragen ook mailen naar: info@nummereen.com.