Vrijdag 30 oktober 2020

Kinderopvang in Huysackers

Op maandag 4 januari opent het nieuwe kindcentrum in Huysackers zijn deuren. Nummereen gaat hier opvang verzorgen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.We werken samen met Nummereen Kinderopvang. Nummereen is een ervaren kinderopvangorganisatie met locaties in De Kempen en Veldhoven. Op onze locatie in Huysackers verzorgt Nummereen vanaf 4 januari 2021 opvang voor kinderen van nul t/m twaalf jaar (dagopvang en bso). Meer informatie vind je op www.nummereen.com. Ook inschrijven is via de website mogelijk.


Op maandag 4 januari opent het nieuwe kindcentrum in Huysackers zijn deuren. Nummereen gaat hier opvang verzorgen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Samenwerking De Brembocht en Nummereen

We werken samen met Nummereen Kinderopvang. Nummereen is een ervaren kinderopvangorganisatie met locaties in De Kempen en Veldhoven. Op onze locatie in Huysackers verzorgt Nummereen vanaf 4 januari 2021 opvang voor kinderen van nul t/m twaalf jaar (dagopvang en bso). Meer informatie vind je op www.nummereen.com. Ook inschrijven is via de website mogelijk.

Kindcentrum van 0 t/m 12 jaar

Dagopvang (0-4 jaar) Dagopvang (0-4 jaar)

In Huysackers gaat Nummereen starten vanaf 4 januari 2021. De tekeningen zijn veelbelovend; ze hebben prachtige ruimten tot hun beschikking! Ze starten vooralsnog met één groep dagopvang (0-4 jaar) en we hebben ruimte voor meerdere groepen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Op dit moment zijn ze volop bezig met de voorbereidingen voor de start in Huysackers.

www.nummereen.com/start-huysackers/

Aanmelden

Dagopvang (0 - 4 jaar) Dagopvang (0 - 4 jaar)

Aanmelden bij Nummereen is inmiddels mogelijk via het inschrijfformulier: www.nummereen.com/inschrijven.

Een rondleiding kunnen ze je op dit moment nog niet geven natuurlijk. Bij vragen over de werkwijze, de mogelijkheden en de tarieven kunt u contact opnemen met Nummereen. U kunt uw vragen ook mailen naar: info@nummereen.com.

Meer nieuws